El meu nom és Albert Vila, vaig néixer l'any 1979 i sóc Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC.

He treballat en desenvolupament de sistemes web de forma continuada des de l'any 2000, a Espanya, Noruega i Austràlia, individualment i col.laborant amb d'altres empreses del sector.

Algunes d'elles, a les quals podeu contactar-hi per referències, són el Fòrum UBUNTU i Naranjus a Barcelona, o Innit a Hamar, Noruega.

Durant aquest temps, i amb la vasta experiència acumulada en tecnologies i procediments, m'he especialitzat en el desenvolupament de llocs web des del principi fins al final, incloïnt disseny i navegabilitat, estructuració de continguts, programació de tot tipus de funcionalitats, publicació i publicitat. Aquí podeu veure alguns dels projectes més rellevants en els que he treballat recentment.

Tècnicament, domino una àmplia gamma d'eines de desenvolupament, des de disseny i edició gràfica, maquetació i estil, programació i bases de dades.

L'any 2007, vaig deixar de banda la meva feina com a empleat per començar weburger.com, un lloc sota el qual desenvolupar projectes del meu propi interès, a la vegada que seguir oferint els meus serveis, a mode de freelance, per a clients externs.

També sóc el director de la revista web de rock i metal Science of Noise.

Per contactar amb mi, podeu utilitzar el següent formulari.